Barbie: Prinses in het Popsterrenkamp (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In deze vrolijke musical schittert Barbie als Princess Courtney, een moderne prinses wiens...
Barbie: Prinses in het Popsterrenkamp

Barbie: Prinses in het Popsterrenkamp

Animatie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2015 Duur: 1 u 20 min

In deze vrolijke musical schittert Barbie als Princess Courtney, een moderne prinses wiens wereld op zijn kop wordt gezet als zij van plaats ruilt met de beroemde rockster Erika. Twee totaal verschillende werelden komen met elkaar in botsing wanneer Prinses Courtney door een vergissing naar Camp Pop wordt gestuurd en Erika in Camp Royalty belandt. Terwijl de leiders van deze rivaliserende kampen proberen om de vergissing ongedaan te maken, leren Courtney en Erika om zich aan te passen aan hun nieuwe situatie en lol te beleven met hun onverwachte nieuwe vrienden. Als de meisjes vernemen dat beide kampen gesloten dreigen te worden, moeten zij hun verschillen accepteren, hun ware stem vinden en samenkomen voor een ultieme zangwedstrijd waarin alles mogelijk is, als je maar groots durft te dromen!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Barbie: Prinses in het Popsterrenkamp aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading