Paddington NL (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In Paddington reist een jonge beer uit Peru naar Londen, op zoek naar een nieuw leven in de stad waar hij altijd van...
Paddington NL

Paddington NL

Avontuur Kids Komedie
Taal: Nederlands Jaar: 2015 Duur: 1 u 32 min

In Paddington reist een jonge beer uit Peru naar Londen, op zoek naar een nieuw leven in de stad waar hij altijd van gedroomd heeft. Wanneer hij helemaal alleen toekomt in Paddington Station, ontdek hij al snel dat het stadsleven niet zo gemakkelijk is als gedacht. Gelukkig ontmoet hij de familie Brown, die zich over hem ontfermt. Al snel wordt hij een deel van het gezin. Maar dan trekt hij de aandacht van een geslepen taxidermist die beertje Paddington maar al te graag aan haar collectie wilt toevoegen...

CGI Beer Avontuurlijk Hartverwarmend Familie thema Kleurrijk Hedendaags Londen straten

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
Stereo 16:9
Franca
Leuk film echt een aanrader om een keer te zien voor alle leeftijden :)

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Bert
Leuke, goede animaties met een leuke plot. Zelfs een genot om met je kinderen te kijken. Onze dochter van 12 blijft enthousiast.
loading