Sex School (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer de leerlingen van Peebody High betrokken raken bij een reeks seksueel-getinte incidentjes, ziet directeur Adam...
Sex School

Sex School

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 28 min

Wanneer de leerlingen van Peebody High betrokken raken bij een reeks seksueel-getinte incidentjes, ziet directeur Adam Hyman zich gedwongen om de zwaarste gevallen aan een verplichte cursus seksuele opvoeding te onderwerpen. Laci, een jonge en mooie, maar pijnlijk naïeve lerares, valt de dubieuze eer te beurt om dit zootje ongeregeld over de "ins & outs" van een gezond seksleven te briefen. Helaas is Laci zelf nog hopeloos maagd en blijkt haar vakkennis op zijn zachtst gezegd bizar. Om haar sexpertise bij te vijlen, verkent ze onontgonnen terrein en begint ze een romance met de flirterige bibliothecaris, Mike. Maar of dàt volstaat om een klas vol oversekste leerlingen aan haar lippen te laten hangen, valt nog te bezien... Je bent nooit te oud om bij te leren in deze hilarisch hete highschoolcomedy!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Sex School aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading