Extinction (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Als er een epidemie uitbreekt, veranderen mensen over de gehele wereld door een infectie in levensgevaarlijke beesten....
Extinction

Extinction

Horror Drama Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 48 min

Als er een epidemie uitbreekt, veranderen mensen over de gehele wereld door een infectie in levensgevaarlijke beesten. Twee mannen, Patrick en Jack, en een jong meisje proberen onaangetast te blijven en te overleven door zich schuil te houden in een godvergeten stad, genaamd Harmony. Maar er lijkt zich iets vreselijks te hebben voorgedaan tussen Patrick en Jack, waardoor ze elkaar haten. Wanneer de gevaarlijke beesten opnieuw verschijnen, dienen ze de onenigheid opzij te leggen om diegene te beschermen die alles voor hen betekent.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Extinction aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Een heerlijk verfrissende film uit het zombiegenre. De zombies zien er erg creepy uit, maar het draait allemaal meer om de relatie tussen de beide mannen en het dochtertje. Eigenlijk kun je hier meer spreken van een dramathriller, maar dan wel zo vernuftig in elkaar gezet, dat de spanning behoorlijk hoog wordt opgevoerd. Tel hierbij op de uitstekende acteerprestaties van een ieder, ook zeker van het jonge meisje, en je hebt eigenlijk een klein pareltje in handen. Hele vette negen voor deze bijzondere film... Kijken dus!
loading