Focus (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nicky is een doorgewinterd meester in misleiding, die een relatie krijgt met beginnende oplichter Jess. Terwijl hij haar de...
Focus

Focus

Actie Komedie
Jaar: 2015 Duur: 1 u 40 min

Nicky is een doorgewinterd meester in misleiding, die een relatie krijgt met beginnende oplichter Jess. Terwijl hij haar de kneepjes van het vak leert komt ze iets té dichtbij, en Nicky breekt de relatie af. Drie jaar later verschijnt Jess, nu een volleerd femme fatale, opeens in Buenos Aires tijdens een belangrijke autorace, en leidt ze Nicky af tijdens het uitvoeren van één van zijn riskante plannen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Focus aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Wiechert
Top film. met o.a. Will Smith en Margot Robbie. Spannend, sensueel, humor en romantiek en een onverwacht einde.

Reviews

Marc
Goed uitgewerkt bad boy bad girl thema. Wiil Smith is volwassen geworden als acteur en laat met deze film zijn jongensachtige verleden definitief achter zich. Romantiek en luchtige criminele activiteiten en ook de nodige actie maken deze film een lekker wegkijkend zaterdagavondje.
Meer dan ruimvoldoende dus geef ik hier een acht voor.
Stefan
Goeie film. Die Will Smith is echt uitgegroeid tot een van de beste acteurs van deze tijd. Uiteraard is het verhaal wat vergezocht maar de manier waarop Will deze rol neerzet is amusant en spannend. De film verdient een ruime 7!
loading