The Possession of Michael King (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Documentairemaker Michael King gelooft niet in God of de duivel. Na de plotse dood van zijn vrouw...
The Possession of Michael King

The Possession of Michael King

Horror Thriller
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 20 min

Documentairemaker Michael King gelooft niet in God of de duivel. Na de plotse dood van zijn vrouw besluit hij een film te maken over de zoektocht naar het bovennatuurlijke waarbij hijzelf het centrum is van het experiment. Demonologen, doden bezweerders en verschillende beoefenaars van de occulte proberen allerlei spreuken en rituelen op hem uit In de hoop dat ze falen en zo eindelijk het bewijs te leveren dat religie, spiritisme en het paranormale niets meer is dan een mythe.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Possession of Michael King aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
ALS JE OPZOEK BENT NAAR EEN GOEDE FREAKY HORRORFILM MOET JE DEZE GEWOON KIJKEN!

Reviews

Rob
Prima eerste 40 minuten, daarna vliegt de film keihard door de bocht en wordt het één grote chaotische brei van clichés en overdrevenheid. Zesje, voornamelijk vanwege het onheilspellende en goed opbouwende begin.
Vicky
Dikke negen een echte aanrader !Klein beetje een combo van the exorcist en paranormal activity maar dan stukken beter dan twee vernoemde films .
Een goede verhaallijn in een horrorfilm , bestaat dat ? meestal mis ik een verhaal , hier niet . Deze heeft een goede verhaallijn en is allesbehalve voorspelbaar, knappe acteerprestaties ook en een onverwacht slot.Wij waren aangenaam verrast en konden deze film wel smaken ! Een avondje griezelen zonder overdrijven op de bank ? doen met deze !
Nicole
Heb deze film samen met mijn zoon gekeken. Eindelijk na lange tijd weer eens een betere horrorfilm. Vonden de film wat weg hebben van The Exorcist en Paranormaal Activity. De hoofdrol werd heel goed vertolkt en perfect neergezet door Shane Johnson als Michael King. Verder speelt de film zich in een kleine omgeving af, heeft een paar lekkere schrikmomenten en geeft je een creepy (kippenvel) gevoel. Het is wel een film waarbij je goed bij de les moet blijven. Denk dat de meningen veelal verdeelt zullen zijn, is echt een kwestie van persoonlijke smaak. Wij waren positief verrast!
loading