Tracers (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De New Yorkse fietskoerier Cam slaat vanwege een hoge schuld op de vlucht voor de Amerikaanse maffia. Wanneer hij de...
Tracers

Tracers

Actie Drama Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 30 min

De New Yorkse fietskoerier Cam slaat vanwege een hoge schuld op de vlucht voor de Amerikaanse maffia. Wanneer hij de aantrekkelijke free runner Nikki tegen het lijf loopt, is er meteen sprake van een klik. Ze introduceert hem aan de sensationele wereld van parkour; een sport waarbij buitengewone snelheid, het verleggen van grenzen en het overwinnen van obstakels centraal staan.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Tracers aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Geert
Cam is een pakjesbezorger die geïntrigeerd wordt door een meisje dat aan free running doet. Ze geraken in contact en hij treedt toe tot het select groepje dat allerlei duistere zaakjes doet, all in and out jobs. Serieuze snelle film, knap gefilmde actie, fantastische en vooral ongeloofelijke jumps and moves en dat tegen een ongeloofelijke snelheid. Spannend en een paar goede verhaaltwists. Zeker een aanrader als ontspannende avondfilm met geweldige actie.
loading