A Pigeon Sat on a Branch Reflecting on Existence (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In deze existentiële komedie ondernemen twee reizende handelaars in...
A Pigeon Sat on a Branch Reflecting on Existence

A Pigeon Sat on a Branch Reflecting on Existence

Komedie Drama
Taal: Zweeds Jaar: 2015 Duur: 1 u 36 min

In deze existentiële komedie ondernemen twee reizende handelaars in carnavalsgadgets Sam en Jonathan een caleidoscopische dwaaltocht door het menselijke levenslot. De film bundelt zowel alledaagse als extraordinaire verhalen die de grandeur, de bekrompenheid en de droefenis van het leven beschrijven. Dit alles vanuit een panoramisch standpunt, alsof verteld door een duif die bezint over het menselijk bestaan.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om A Pigeon Sat on a Branch Reflecting on Existence aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Martijn
Verzameling zeer gestileerde sketches. Er is wel onderlinge samenhang, maar geen plot. Ziet er zeer mooi uit en op een vervreemdende manier vaak wel leuk, maar zeker niet "haha"-grappig. Soms ook gewoon irritant interessanterig en traag. Alleen kijken als je van Jiskefet op zijn meest absurd houdt, dus niet Debiteuren Crediteuren, maar "Kinderpindakaas? Kinderpindakaas!"

Reviews

Gerard
Zelfkastijding als je dit kijkt.
loading