Ouija (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Laine overtuigt haar vrienden om een Ouija bord te gebruiken om contact te maken met hun overleden vriendin Debbie. Als ze...
Ouija

Ouija

Horror Thriller
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 26 min

Laine overtuigt haar vrienden om een Ouija bord te gebruiken om contact te maken met hun overleden vriendin Debbie. Als ze terug keren naar de plek waar Debbie is overleden vinden zij gruwelijke videobeelden van Debbie nadat zij het Ouija bord heeft gevonden en van haar brute dood. De vrienden ontdekken al snel dat zij een duistere kracht hebben ontwaakt en de kracht begint hen te kwellen. De enige manier om van hun duistere connectie af te komen is om het spel te spelen!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Ouija aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Sandra
Heel spannende film ! heel veel bijzonders gebeurd er eigenlijk niet maar toch blijft hij boeien tot het einde ! Dit is zo'n film waar best een tweede deel van mag komen. Acteurs en actrices zijn echt heel geloofwaardig. Echt een aanrader ! Dus pak een lekker biertje en een grote zak chips erbij en genieten maar !!!!

Reviews

danny
Ik vond dit een vermakelijke film niet dat ik het nog een keer zou kijken, maar voor een avond als er toch niets op tv is zeker de moeite waard.
Einde van film had wel iets beter gemogen beetje zwak of afgeraffeld voor de rest als je van geesten films houd zeker een aanradertje met name tje
Rob
Zoveelste horror-film met het zelfde uitgangspunt. Helaas valt er voor Cooke ook weinig meer te redden aan deze saaie prent. Het wordt nergens spannend en het is allemaal erg voorspelbaar. Jammer, ik had hier toch net iets meer van verwacht.
Vicky
Er zijn wel degelijk enkele schrikmomenten en het verhaal op zich is ook interessant , al had ik liever dat het verhaal ook iets dieper uitgewerkt was, het begint allemaal spannend en het geheel van de film blijft dat ook , maar van zodra hij eindigt zat ik toch met een teleurstellende houding tov deze .
wellicht inderdaad ook hier een te hoge verwachting.
Coen en Nelly
Wij weten het niet zo goed met deze film. Slecht is hij zeker niet, alleen de spanning was er niet zo... We hadden misschien wel te hoge verwachtingen van deze film, deze werden helaas niet helemaal ingelost. Zeker wel voldoende, maar toch... Er had zoveel meer ingezeten. Toch een mooie 7. Kijk en oordeel zelf, zeker geen weggegooid geld... maar verwacht geen hoge dosis spanning of horror...
loading