The Orphanage (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nadat zijn ouders bij een ongeluk om het leven zijn gekomen, belandt de tienjarige Nathan Perry in Milwood, een...
The Orphanage

The Orphanage

Thriller Mysterie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 27 min

Nadat zijn ouders bij een ongeluk om het leven zijn gekomen, belandt de tienjarige Nathan Perry in Milwood, een weeshuis en kostschool voor jongens. Al gauw wordt de nietsvermoedende Nathan in het tehuis geconfronteerd met allerlei bizarre en angstaanjagende gebeurtenissen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Orphanage aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Vicky
Goede film en zeker geen minuut verveling.Goede cast , goede verhaallijn die je opslorpt in de film. Je voelt wel dat er iets aan de hand is doch men toont niet alles , de kijker stelt zich vragen en krijgt antwoorden , doch men laat een stuk aan de verbeelding over , flinke dosis spanning , beetje griezel , drama , werkelijk een aanrader , een mooie acht .
loading