Beyond The Reach (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Ben, een jongeman werkzaam als gids bij de jacht, wordt door de rijke zakenman Madec uit Los Angeles ingehuurd om...
Beyond The Reach

Beyond The Reach

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 28 min

Ben, een jongeman werkzaam als gids bij de jacht, wordt door de rijke zakenman Madec uit Los Angeles ingehuurd om op dikhoornschapen te jagen in de Mojavewoestijn. Hun excursie in de Zuidwestelijke woestijn loopt al snel uit de hand wanneer de enthousiaste Madec per ongeluk een verkeerd doelwit raakt. Vervolgens probeert hij Ben te dumpen in de hoop dit voorval geheim te houden maar laatstgenoemde weet uitstekend van zich af te bijten.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Beyond The Reach aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Goede film met een hoofdrol, eindelijk, voor Michael Douglas. Wat ouder geworden, maar ook een stuk gouwer wat ons betreft. Goede, doorleefde kop en het samenspel met de amdere acteur gaat vloeiend. Zeker ook een pluim voor deze man. Spannend en intrigerend tegelijk. Zeker wat ons betreft een aanrader. Een hele mooie acht voor deze film.
loading