No Way, Jose (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 'Jose' Stern, een muzikant, is bijna veertig en bevindt zich op een dieptepunt met zijn muziek en in zijn...
No Way, Jose

No Way, Jose

Drama Komedie
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 34 min

'Jose' Stern, een muzikant, is bijna veertig en bevindt zich op een dieptepunt met zijn muziek en in zijn relatie. Wanneer zijn verloofde een duister geheim ontdekt, schopt ze hem buiten en zijn wereld stort ineen. Met geen andere opties is Jose gedwongen om te logeren in het chaotische huis van een vriend die getrouwd is, kinderen heeft en ook problemen kent. Jose wordt wanhopiger omdat hij nergens anders terecht kan. Hij zoekt advies bij zijn uitgebluste vrienden, zijn disfunctionele familie en een alcoholische ex-vriendin, alles in een poging om zichzelf te vinden, zijn muziek en misschien wel de liefde van zijn leven.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om No Way, Jose aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading