Dying of the Light (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Ooit was Evan Lake een top-agent van de CIA en spoorde hij heel wat doelwitten op. Maar nu hij tekenen van...
Dying of the Light

Dying of the Light

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 30 min

Ooit was Evan Lake een top-agent van de CIA en spoorde hij heel wat doelwitten op. Maar nu hij tekenen van dementie vertoont begint hij een risico te vormen voor zijn werkgever. Maar net als hij met pensioen wordt gestuurd, blijkt dat zijn grootste vijand, Banir, nog in leven is. Zonder steun van de CIA maar met de hulp van zijn protégé Milton begint Lake aan een éénmansmissie.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Dying of the Light aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Deze film leek ons behoorlijk interessant, maar dat viel vies tegen. Nicolas Cage stelt zwaar teleur, vonden we al geen topacteur, maar nu stelt hij wel heel erg teleur... Spanning of diepgang niet of nauwelijks en we waren blij dat de film was afgelopen, dat kan toch ook niet de bedoeling zijn geweest... Nee, laat maar, we geven deze film niet meer dan het cijfer 4. Geen topper.
Gerda
Als je de trailer ziet en weet dat Nicolas Cage de hoofdrol speelt dan verwacht je een spannende film vol intriges. Alles behalve dus, een vreselijke waste of money and time. Alle actie in de film is in de trailer gestopt en de rest van de film is een heel HEEL traag verhaal.
loading