Charlie Mortdecai (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De charmante Charlie Mortdecai is kunsthandelaar en parttime-schurk. Gewapend met enkel zijn looks en zijn...
Charlie Mortdecai

Charlie Mortdecai

Actie Komedie
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 43 min

De charmante Charlie Mortdecai is kunsthandelaar en parttime-schurk. Gewapend met enkel zijn looks en zijn betoverende glimlach reist hij de wereld rond om een gestolen schilderij te bemachtigen. Dat zou de code bevatten van een verloren gewaande bankrekening vol nazigoud. Maar zijn missie verloopt niet zonder slag of stoot: enkele boze Russen, de Britse geheime dienst, zijn belachelijk mooie vrouw en een internationale terrorist zitten hem op de hielen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Charlie Mortdecai aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Natanaël
Deze film kijkt lekker weg. Het is een heel luchtige film, zonder al te veel spanning of moeilijk verhaal, maar wel een gezellige avond vulling. Het heeft een mooie moraal over het belang van een goed huwelijk dat tegenwoordig niet veel meer voorkomt in films. De cast is goed gekozen, de decoors zijn mooi en het is mooi gefilmd. De film is een mooie mengeling van humor en actie.

Reviews

Marc
Johnny Depp is weer prima op dreef met zijn typerende manier van acteren. Geen absolute topproductie zoals de Pirates serie of Alice in Wonderland maar wel een vermakelijke actiekomedie, in fraaie settings geschoten en met een bonte variëteit van leuke bijrollen. Tenminste een zeven.
loading