Cavemen (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Playboy Dean uit LA heeft genoeg van one-night-stands en lege relaties. Hij wil meer van het leven dan alleen feesten. Met...
Cavemen

Cavemen

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 23 min

Playboy Dean uit LA heeft genoeg van one-night-stands en lege relaties. Hij wil meer van het leven dan alleen feesten. Met wat inspiratie van zijn negenjarige neefje en zijn beste vriendin Tess besluit Dean voor het eerst de ware liefde te zoeken. Dat blijkt moeilijker te zijn dan hij dacht in het LA van tegenwoordig. Na een paar hilarisch slechte eerste dates en wat vreselijke adviezen van zijn oversekste vrienden begint Dean te beseffen dat de ware liefde misschien dichter bij huis is. Maar zal Dean, als hij moet kiezen tussen het meisje dat perfect voor hem is en de partygirl van zijn dromen, eindelijk volwassen worden... Of blijf hij gewoon feesten?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Cavemen aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
FR Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading