Afternoon Delight (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De ongeveer dertigjarige Rachel heeft alles wat een jonge vrouw kan wensen: een knappe, toegewijde, succesvolle...
Afternoon Delight

Afternoon Delight

Komedie Drama
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 34 min

De ongeveer dertigjarige Rachel heeft alles wat een jonge vrouw kan wensen: een knappe, toegewijde, succesvolle echtgenoot; mooie kinderen; aanzienlijke rijkdom; en een chic huis in de exclusieve buurt Silver Lake in L.A. Maar innerlijk wordt ze verstikt door ontevredenheid. In een wanhopige poging om een doel in haar leven te vinden bezoekt Rachel een plaatselijke striptent en raakt gefixeerd op het idee om McKenna, een stripper van de club, te "redden?, en die ze meteen aanneemt als inwonend nanny voor haar kinderen. Het is een overhaast besluit dat niet alleen rimpelingen maar ware schokgolven veroorzaakt in de omwonende gemeenschap terwijl Rachel probeert van de situatie te leren om een helderder en scherper idee van haar eigen identiteit te krijgen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Afternoon Delight aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading