Wild (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Acadamy Award winnares Reese Witherspoon speelt de hoofdrol in WILD, een waargebeurd en inspirerend verhaal. Van de regisseur...
Wild

Wild

Drama
Jaar: 2014 Duur: 1 u 51 min

Acadamy Award winnares Reese Witherspoon speelt de hoofdrol in WILD, een waargebeurd en inspirerend verhaal. Van de regisseur van Dallas Buyers Club komt nu het avontuur van Cheryl Strayed, die na jaren van roekeloos gedrag en de dood van haar moeder een impulsieve beslissing maakt om helemaal alleen aan een 1700km voettocht over de Pacific Crest Trail te beginnen. Zonder enige ervaring en voorbereiding begint ze aan een reis. Onderweg ontmoet ze bijzondere mensen waaronder de aantrekkelijke Jonathan die zorgen voor veel zelfreflexie voor Cheryl. WILD is een bijzonder avontuur vol met zelf ontdekking en verlossing.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Wild aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Jaimy
Erg mooie film. Je ziet niet alleen Cheryl's fysieke reis, maar vooral ook haar mentale reis. Cheryl kampt met wat persoonlijke problemen en verslavingen, deze reis is een uitstekende manier om te groeien en zaken te verwerken. Ze maakt een boel indrukwekkende dingen mee en ontmoet bijzondere mensen. De reis door het Amerikaanse landschap is daarnaast ook heel mooi. Inspirerend.
loading