Foxcatcher (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Foxcatcher is een aangrijpend en waargebeurd psychologisch drama over een Amerikaanse multimiljardair die het zicht op...
Foxcatcher

Foxcatcher

Drama Sport
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 2 u 9 min

Foxcatcher is een aangrijpend en waargebeurd psychologisch drama over een Amerikaanse multimiljardair die het zicht op de realiteit verliest. Met glansrollen voor Steve Carell, Channing Tatum en Mark Ruffalo. Genomineerd voor 5 Oscars! John Du Pont, telg uit een steenrijke familie, heeft zijn zinnen gezet op het trainen van twee Olympische worstelkampioenen, de broers Mark en Dave Schultz. Terwijl Dave de nodige afstand houdt, trekt Mark in op het landgoed Foxcatcher en krijgt een intense band met de excentrieke John Du Pont. Hoe langer Mark bij deze dominante man op zijn landgoed woont, hoe meer hij verstrikt raakt in een web van paranoia en verraad.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Foxcatcher aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerard
Jammer dat ik in vijftig woorden deze film moet beschrijven. Eén woord zou genoeg zijn en wel; kijken!
Vanaf het begin voel je de onrust, de beklemmende en schurende sfeer. Niet eerder drie acteurs zo indrukwekkend een waar gebeurd verhaal zien vertolken. John Dupont intrigeert elke seconde die hij in beeld is. Nogmaals: KIJKEN!
loading