The Babadook (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Amelia, een alleenstaande moeder die dagelijks geplaagd wordt door de dood van haar man, heeft moeite met het...
The Babadook

The Babadook

Drama Horror Thriller
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 30 min

Amelia, een alleenstaande moeder die dagelijks geplaagd wordt door de dood van haar man, heeft moeite met het opvoeden van haar problematische en gefrustreerde zoon Samuel. Daarnaast heeft Samuel een voortdurende angst voor monsters. Wanneer volgens Amelia dingen niet erger kunnen worden, vindt Samuel een boek genaamd 'Mr. Babadook'. Samen lezen zij het vreemde boek over Babadook, een monster dat zich verstopt in de donkerste plekken van het huis. Nadat het verhaal in Samuel's hoofd zit, lijken de gebeurtenissen uit het boek echt te gebeuren. Zelfs Amelia lijkt het kwade effect van de Babadook te voelen en probeert het boek wanhopig te vernietigen. Overleven Amelia en Samuel deze situatie of eindigt hun verhaal net als het boek van Mr. Babadook?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Babadook aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Vicky
Deze film is nogal voorspelbaar helaas en gelijkt enorm op diverse films . In feite niets speciaal aan en ook helemaal niet meer eng omwille van het feit deze allang achterhaald is . Jammer , voor mij viel hij niet meer in de smaak , er bestaan te veel films die quasi hetzelfde zijn als deze , op naar de volgende film dus om deze door te spoelen , een zes . ( nog hoog dus ! ) geen aanrader voor mij , wel voor de mens die amper dit soort films gezien heeft .
loading