The Magic of Heineken (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Beleef de 150-jarige geschiedenis van één 's werelds grootste bierbrouwers; Heineken. Ontmoet Gerard...
The Magic of Heineken

The Magic of Heineken

Documentaire
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 20 min

Beleef de 150-jarige geschiedenis van één 's werelds grootste bierbrouwers; Heineken. Ontmoet Gerard Adriaan Heineken, de oprichter van de eerste Heineken brouwerij in 1864. Volg zijn bijzondere verhaal van baanbrekend avontuur, meedogenloze obsessie voor kwaliteit, aanhoudende innovatie en oog voor duurzaamheid. Kom daarnaast meer te weten over de ontvoering van Freddy Heineken en leer hoe het bedrijf enorm kon uitbreiden in tijden van toenemende concurrentie. Dit alles onder leiding van de familie Heineken, die samen met haar 90.000 gepassioneerde werknemers het merk tot een succes wist te maken. Inmiddels produceert en verkoopt het bedrijf 235 verschillende merken in 170 landen over de hele wereld.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Magic of Heineken aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading