Tom and Jerry: Spy Quest (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tom en Jerry hebben een rustig dagje... totdat ze juniorspionnen Jonny Quest, Hadji en Bandit tegen het...
Tom and Jerry: Spy Quest

Tom and Jerry: Spy Quest

Komedie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 10 min

Tom en Jerry hebben een rustig dagje... totdat ze juniorspionnen Jonny Quest, Hadji en Bandit tegen het lijf lopen. Wanneer dr. Zin zijn razende kattenleger erop uitstuurt om Dr. Benton Quest en zijn bodyguard Race Bannon te kidnappen en hun wereldreddende apparaat te stelen, vertrekken Jonny en zijn nieuwe harige makkers op een zoektocht vol belevenissen om zijn vader te vinden en de wereld te redden!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Tom and Jerry: Spy Quest aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Geert
Tom en Jerry willen genieten van een zonnige dag aan het strand maar worden opgeschrikt door robots die hen achtervolgen. Zo komen ze terecht bij de uitvinder Quest die een energie opwekkende bol heeft gemaakt. Wanneer deze wordt gestolen door de slechte Zin, komen ze in een spannend verhaal terecht. Leuke tekenfilm, minder grappig dan de korte episodes maar mijn zoontje van 7 heeft zich toch goed geamuseerd. Grappige spanning tussen Tom en Jerry met leuke spitsvondige situaties en absurde oplossingen. Spannend spionage verhaal.
loading