Chappie (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In Chappie, de nieuwe futuristische actiefilm van de regisseur van District 9 en Elysium, wordt misdaad met behulp van...
Chappie

Chappie

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 55 min

In Chappie, de nieuwe futuristische actiefilm van de regisseur van District 9 en Elysium, wordt misdaad met behulp van robots bestreden door een brute politiemacht. Eén van deze robots wordt gestolen en opnieuw geprogrammeerd waardoor hij de eerste robot wordt die zelf kan nadenken en gevoelens heeft. Wanneer deze androïde, genaamd Chappie, gekidnapt wordt door criminelen vormt hij al snel een bedreiging voor de politiestaat. Alle middelen worden ingezet om hem te vernietigen en te voorkomen dat er meerdere soortgelijke androïden worden geproduceerd.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Chappie aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nicole
Wel een leuke en aparte film, er zit van alles in verwerkt, actie, science fiction, beetje humor. De verhaallijn is leuk in elkaar gezet, je gaat helemaal meeleven met de hoofdpersonage "Chappie". De film is wel zeker niet te vergelijken met b.v Real Steal. Enige minpuntje vond ik persoonlijk dat de spanning nogal vaak afzwakt, waardoor de acteurs en het verhaal wat naar een lager niveau brengt. Des te min blijft het een film die het zeker waard is om gekeken te worden. De regisseur heeft zijn best gedaan, maar had zeker meer uit de film kunnen halen?

Reviews

Matty
Actie film?
ondanks dat er wel wat vechtfilms in de film zitten zou ik deze fil meer als een feelgood film omschrijven. Je gaat echt meeleven met het hoofdpersonage.
loading