The Boy Next Door (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na een echtscheiding geeft Claire in een zwak moment toe aan de verleiding van de 19-jarige Noah waarna zij...
The Boy Next Door

The Boy Next Door

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 27 min

Na een echtscheiding geeft Claire in een zwak moment toe aan de verleiding van de 19-jarige Noah waarna zij samen een gepassioneerde nacht doorbrengen. Claire probeert de romance te beëindigen, maar Noah's flirt verandert al snel in een gevaarlijke en gewelddadige obsessie. Claire wordt tot het uiterste gedreven om haar leven en alles wat zij lief heeft te beschermen. The Boy Next Door van regisseur Rob Cohen (The Fast and The Furious) is een psychologische thriller over een geheime relatie die veel te ver gaat.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Boy Next Door aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Vicky
In tegenstelling tot mijn voorganger vond ik deze film allesbehalve cliché of saai. De boy next door geeft een vrij realistisch beeld van de gewone vreemde buur weer die charmant overkomt maar wel eens een psychopaat kan zijn...Iedere film tot nu toe aangaande psychopathie gaat met moorden met kettingzagen etc , deze was mooi opgebouwd , doch halverwege gaat hij te snel , ontneemt de spanning te snel die toch mooi opgebouwd werd. Al bij al toch een goede film met verrassende wendingen her en der , betreft het einde idd cliché maar niet storend!Zeven

Reviews

Coen en Nelly
Jennifer Lopez, leuk, maar voor de rest... Niet spannend, niet lekker geacteerd en een gevoel van nietszeggendheid overviel ons. Sommige momenten waren best redelijk, maar we kwamen er niet lekker in... Allemaal al gezien en vele malen beter, bijv. 'the roommate'. We komen toch hierdoor op een onvoldoende uit en blijven steken op een vier... Volgende keer beter, Jennifer!
Rob
Erg voorspelbare film die aan elkaar hangt van onlogische gebeurtenissen en belachelijke keuzes van de hoofdpersonen. Acteerwerk is slecht tot bij tijden matig en alles uit deze film is al vaker gedaan. Toch kijkt de film zich gemakkelijk weg. De film duurt niet lang en weet redelijk te entertainen.
Anoniem
Film viel mij erg tegen. Erg voorspelbaar, erg cliché. Wel met de mooie Jennifer López.
Ze gaat vreemd met, naar later blijkt, een psychopaat die haar niet los laat. Film begint wel aardig maar zakt halverwege helemaal in. De film is niet echt spannend te noemen en op den duur zelfs saai. Dit ondanks het toch wel spannende (maar cliché) verhaal.
loading