A Most Violent Year (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een indringend misdaaddrama dat zich afspeelt in New York in de winter van 1981, het meest gewelddadige jaar...
A Most Violent Year

A Most Violent Year

Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 2 u

Een indringend misdaaddrama dat zich afspeelt in New York in de winter van 1981, het meest gewelddadige jaar in de geschiedenis van de metropool. Dit gelaagd en meeslepend verhaal spint een web van politieke en industriële corruptie waar zelfs mensen met de beste intenties in verstrikt geraken. Abel Morales is een hyperambitieuze immigrant die vastberaden de sociale ladder beklimt. Hij runt een succesvol stookoliebedrijf. Maar rivaliteiten, gepaard met intimidaties en diefstallen, bedreigen zijn zaak, zijn familie, en vooral zijn onwrikbaar geloof in het rechte pad.

Grimmige sfeer Amerikaanse Droom Winterse setting New York 1981 Stedelijk landschap

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading