Robin en Ik (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In het leven van Marion loopt niet alles op rolletjes. Haar ex-man strijdt voor de voogdij over hun kinderen, de...
Robin en Ik

Robin en Ik

Familie Romantiek
Taal: Nederlands Jaar: 2013 Duur: 1 u 34 min

In het leven van Marion loopt niet alles op rolletjes. Haar ex-man strijdt voor de voogdij over hun kinderen, de textielfabriek waar ze werkt gaat failliet en ze is te onzeker om haar droom als modeontwerper na te streven. Haar zoon Lukas, een fanatieke fan van Robin Hood, vindt dat ze met alle winden mee waait en te soft is. Uit wanhoop stuurt Marion een noodkreet naar het bos van Nottingham, waar onverwachts een reactie op komt. De enige echte Robin Hood is 800 jaar vooruit gereisd in de tijd om Marion te hulp te schieten. Samen slagen ze erin om Marions innerlijke kracht opnieuw te ontdekken. Er doet zich echter een nieuw probleem voor: Marion is verliefd geworden op Robin!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Robin en Ik aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading