Schapelle (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In 2004 werd de mooie 27-jarige Australische Schapelle Corby op het vliegveld van Bali gearresteerd met 4,2 kilo...
Schapelle

Schapelle

Drama
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 32 min

In 2004 werd de mooie 27-jarige Australische Schapelle Corby op het vliegveld van Bali gearresteerd met 4,2 kilo marihuana in haar bagage. De media hadden eerst niet veel belangstelling, maar de zaak werd plotseling voorpaginanieuws toen er foto's van Schapelle verschenen. Er ontstond zelfs een ware hype en allerlei mensen boden hun hulp aan, zoals Schapelle's zus Mercedes, haar moeder Ros en haar vader Mick, maar ook de mobiele telefoonmagnaat 'Mad Ron' Bakir en jetset advocaat Robin Tampoe. De Australische minister van buitenlandse zaken Alexander Downer en politiechef Mick Keelty traden eveneens flink op de voorgrond. Uiteindelijk ontliep Schapelle de doodstraf, maar ze werd wel veroordeeld tot 20 jaar in de beruchte Kerobokan-gevangenis op Bali. Tot op de dag van vandaag houdt ze vol dat ze onschuldig is. Deze miniserie onthult het ware verhaal achter Schapelle's arrestatie en veroordeling.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Schapelle aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading