Heavenly Sword (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nariko, een vurige jonge vrouw, kreeg er ooit de schuld van dat een legendarische profetie niet in vervulling ging....
Heavenly Sword

Heavenly Sword

Actie Animatie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 23 min

Nariko, een vurige jonge vrouw, kreeg er ooit de schuld van dat een legendarische profetie niet in vervulling ging. Nu onderneemt ze een wraakexpeditie tegen de bezetter van haar land, koning Bohan en diens leger. Als wapen gebruikt ze noodgedwongen een zwaard dat eigenlijk voor iemand anders bestemd was. Dit eeuwenoude 'Hemelse Zwaard' was in een ver verleden eigendom van een machtige god. Als een sterveling het gebruikt zal het hem langzaam maar zeker doden. Voor Nariko is het dus een race tegen de klok om haar clan te wreken. Naarmate de tijd verstrijkt, wordt haar leven onherroepelijk overgenomen door het almachtige Hemelse Zwaard.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Heavenly Sword aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading