Hackney's Finest (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In deze onstuimige thriller met een prettige dosis zwarte humor maken we kennis met Sirus. Hij verdient graag af...
Hackney's Finest

Hackney's Finest

Thriller Komedie Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 26 min

In deze onstuimige thriller met een prettige dosis zwarte humor maken we kennis met Sirus. Hij verdient graag af en toe wat bij maar wat hij daarvoor moet doen is niet wat je noemt legaal. Zo verzorgt hij voor zijn Londense leverancier Asif soms de overdracht van een 'pakketje' aan een clubje kleine criminelen met een Welsh-Jamaicaanse achtergrond. Voor vanavond staat er weer eens zo'n deal gepland, deze keer bij Sirus thuis, tot grote ergernis van zijn vriendin Amanda. Als de delegatie uit Wales arriveert blijkt dat Asif is verhoord door de politie en de deal onder dwang heeft laten doorgaan. En wat nog erger is: Asif is ervan overtuigd dat de twee rechercheurs die hem hebben verhoord een verborgen agenda hebben. Volgens Asif werken ze op eigen houtje aan een wraakactie, waarbij ze van plan zijn de drugs te stelen, het geld in te pikken en alle betrokkenen om zeep te helpen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Hackney's Finest aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading