Dinosaur Island (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. De 13-jarige Lucas begint aan de vakantie van zijn leven. Door een ramp strandt hij op een...
Dinosaur Island

Dinosaur Island

Familie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 20 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. De 13-jarige Lucas begint aan de vakantie van zijn leven. Door een ramp strandt hij op een vreemd eiland vol met spookschepen en prehistorische wezens. Tijdens het zoeken naar een teken van leven hoort hij in de verte een radiosignaal. Als hij verder de jungle intrekt ontmoet hij een mooi jong meisje dat beweert uit 1950 te komen. Samen beginnen ze aan een zoektocht om thuis te komen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Dinosaur Island aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Shirley
Lucas erft een kristal van zijn oma en beland tijdens een vliegreis op een eiland met dieren en voorwerpen en zelfs mensen uit verschillende tijden. Leuke familiefilm en zeker leuke prehistorische dieren. Er is zelfs een kruising van een reuzenvogel met een T-rex. Darius Winston zet een goede acteerprestatie neer, maar Kate heeft nog een aantal lessen nodig zo te zien... Desondanks is deze film het kijken waard. Vooral dankzij het decor.
loading