Loin des Hommes (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In 1954 krijgt Daru, een leraar in een afgelegen Algerijns dorp, de opdracht een man naar de Franse rechtbank te...
Loin des Hommes

Loin des Hommes

Drama
Taal: Frans Jaar: 2014 Duur: 1 u 38 min

In 1954 krijgt Daru, een leraar in een afgelegen Algerijns dorp, de opdracht een man naar de Franse rechtbank te begeleiden in een nabijgelegen stad. De man, Mohamed, moet terechtstaan voor de moord op een neef. Tijdens de zware tocht door het Atlasgebergte, waarbij ze te maken krijgen met familieleden die zich willen wreken, het Franse leger en Algerijnse rebellen, groeit er langzaam een band tussen de twee mannen die moeten vechten voor hun vrijheid. Viggo Mortensen en Reda Kateb spelen de hoofdrollen in Loin des hommes, een speelfilm van David Oelhoffen naar een kort verhaal van Albert Camus. De prachtige beelden van het Algerijnse landschap bij deze mix van thriller, oorlogsdrama en Noord-Afrikaanse western werden geschoten door Guillaume Deffontaine. De soundtrack is van Nick Cave en Warren Ellis. Loin des hommes is geselecteerd voor het International Film Festival Rotterdam 2015. Daarnaast draait de film in februari in de reeks Ciné Premières met elke eerste week van de maand een avant-première van een Franse film in dertien steden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Loin des Hommes aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading