Felix (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De 13 jarige Felix droomt ervan om net zo'n beroemde Saxofonist te worden als zijn overleden vader, die een groot...
Felix

Felix

Kids Familie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 34 min

De 13 jarige Felix droomt ervan om net zo'n beroemde Saxofonist te worden als zijn overleden vader, die een groot talent was en lid van de fameuze Bozza Boys Jazz band. Felix moeder, haat Jazz, zij wil maar een ding en dat is Felix een goede opleiding geven zodat hij later een belangrijk man wordt. Wanneer Felix een beurs wint voor een opleiding aan een prestigieuze school, meld hij zich direct aan voor het schoolorkest, maar omdat hij geen noten kan lezen wordt hij afgewezen. Tegen de zin van zijn moeder gaat hij op zoek naar de voormalig bandleden van de Bozza Boys Jazzband en zij herkennen direct het talent in Felix en zorgen er gezamenlijk voor dat hij kan stralen op de jaarlijkse uitvoering.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Felix aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading