Seventh Son (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De spectaculaire avonturenfilm Seventh Son speelt zich af in een magische wereld vol betoveringen en legendes. Het...
Seventh Son

Seventh Son

Actie Avontuur Fantasy
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 38 min

De spectaculaire avonturenfilm Seventh Son speelt zich af in een magische wereld vol betoveringen en legendes. Het enige overgebleven lid van een mystieke orde gaat op zoek naar de laatste Zevende Zoon. De jonge held, die volgens een eeuwenoude voorspelling over een uitzonderlijke gave bezit, wordt weggerukt uit zijn rustige leven op het platteland. Samen met zijn keiharde mentor moet hij de Dark Queen en haar leger van moordenaars met bovennatuurlijke krachten uitschakelen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Seventh Son aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Mariska
Een super goede film ook voor degene die niet zo van fictie houden. Er zitten goede acties in...een super verhaal en hele mooie special effects. Een top heksen film. Heeft alle elementen voor n zeer goede film.

Reviews

Tim
Film met veel actie, speciale effecten.
Een film waar wel wat fantasie voor nodig is, maar al bij al een prachtig verhaal
Marc
Leuke fantasie of moderne sprookjesfilm zien. Het goed en kwaad verhaal is erg simpel en is een beetje zoals de hele film.
Voor mij echter als groot liefhebber van "Big Lebowsky" Jeff Bridges toch de moeite waard, al lijkt hij soms met een redelijk alcoholpercentage de opnames te hebben gedaan. Die Jeff....
Al met al toch wel een leuke film die een zeven verdiend.
Diana
Leuke fantasie film over heksen en wezens met een voorspelbaar verloop. Erg donker met wel mooie plaatjes. Tijdens onze vertoning liep echter het geluid en de mondbewegingen niet synchroon wat wel vervelend was. Geen verassende film maar toch onderhoudend genoeg om uit te zien. Het goed en kwaad verhaal is erg simpel. De uitvoering is weinig origineel en zo ook de effecten. Geen film om vaker dan 1 keer te zien. De hoofdrol spelers zijn toch interessant genoeg maar het is jammer dat er te weinig verassende elementen in zitten.
Aad
Redelijk goede film,bekende acteurs in de hoofdrollen. Heb wel genoten.DE film kwam wat moeilijk op gang, maar vooral de fantasyeffecten waren wel leuk.Had wat meer van het verhaal verwacht, het waarom van de zevende zoon van de zevende zoon. In ieder geval de moeite waard om een middag mee te vullen.
loading