La Meraviglie (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het einde van de zomer, op het platteland in Umbrië. De 14-jarige Gelsomina woont samen met haar ouders en drie...
La Meraviglie

La Meraviglie

Drama
Taal: Italiaans Jaar: 2014 Duur: 1 u 47 min

Het einde van de zomer, op het platteland in Umbrië. De 14-jarige Gelsomina woont samen met haar ouders en drie jongere zussen in een vervallen boerderij waar ze honing produceren. De meisjes groeien op in de marge van de maatschappij, bewust van de buitenwereld afgeschermd door hun vader die voorstander is van een leven dat in harmonie is met de natuur en de dieren. Gelsomina's kleine microkosmos wordt echter verstoord door de komst van Martin, een jonge Duitse misdadiger die een ontwenningskuur volgt en door de opnames van de show 'Village Wonders', die streekproducten in de kijker wil zetten.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om La Meraviglie aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading