Appropriate Behaviour (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Voor Shirin is deel uitmaken van een perfecte Perzisch-Amerikaanse familie niet altijd even eenvoudig....
Appropriate Behaviour

Appropriate Behaviour

Komedie Drama Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 22 min

Voor Shirin is deel uitmaken van een perfecte Perzisch-Amerikaanse familie niet altijd even eenvoudig. Gebrek aan aanvaarding lijkt haar te achtervolgen: Geen uitzicht op een succesvolle carrière zoals haar broer natuurlijk wel heeft en haar familie weet niet dat ze biseksueel is. Haar ex-vriendin, Maxine, kan niet begrijpen waarom ze het hen niet vertelt. De aankondiging van haar broers verloving met een goedgekeurde Iraanse resulteert in Shirins rebellie en een reeks seksuele escapades om haar ex jaloers te maken terwijl ze ondertussen probeert te achterhalen wat er eigenlijk fout ging in haar relatie met Maxine.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Appropriate Behaviour aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading