Wild Tales (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wat is er voor nodig om jou te doen knappen en je meest wraakzuchtige fantasieën naar de oppervlakte te laten komen?...
Wild Tales

Wild Tales

Komedie Thriller Drama Arthouse
Taal: Spaans Jaar: 2014 Duur: 1 u 57 min

Wat is er voor nodig om jou te doen knappen en je meest wraakzuchtige fantasieën naar de oppervlakte te laten komen? Een overspelige echtgenoot? Een waardeloze medeweggebruiker? Wild Tales is een zwarte komedie over mensen die de controle verliezen in een cultuur van onontkoombare corruptie, economische en sociale ongelijkheid en onrechtvaardigheid. Regisseur Damián Szifron laat in een serie wilde, absurde en komische verhalen zien tot welke barbaarse acties men toe in staat kan zijn wanneer het kookpunt wordt bereikt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Wild Tales aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerard
KIJKEN, KIJKEN, KIJKEN!
Excuus voor de hoofdletters. Maar wat een uitbarstingen van plezier. Ten eerste bij de makers. Het spat er van af. Ten tweede bij de kijkers. Een adembenemende achtbaan aan beelden, indrukken en puntjevanjestoelmomenten. Super acteerwerk, van de hoofdrolspelers tot aan elke figurant. Je wordt omhoog getakeld in je karretje en je hebt geen keus, uitzitten die rit. En je wilt ook niet anders. En heel erg jammer vinden als de rit eindigt. Alles totaal onvoorspelbaar. Er is 1 iniminie minpuntje maar dat is zo iniminie dat ik het niet eens opschrijf.

Reviews

Vicky
een onherroepelijke NUL !!! Dit is geen film eerst en vooral , het is een compilatie van enkele sketches die allesbehalve smakelijk of grappig zijn , ik vond het saai , werd er zelfs even misselijk van en het duurde veel te lang.Ik raad het iedereen af ipv aan . Sommige beelden zijn horrorachtig , andere vallen mee , maar hier zit geen verhaal in , noch iets anders om te bekijken , zware tegenvaller !
loading