Wolves (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De 18-jarige Cayden Richards heeft het allemaal. Hij is aanvoerder van het middelbare school footballteam, haalt goede...
Wolves

Wolves

Horror
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 27 min

De 18-jarige Cayden Richards heeft het allemaal. Hij is aanvoerder van het middelbare school footballteam, haalt goede cijfers en heeft een prachtige vriendin. Maar als hij op een nacht wakker wordt zijn zijn ouders op brute wijze vermoord en is hij geschokt als hij beseft dat hij veranderd is in een wilde wolf. In paniek slaat hij op de vlucht. Zijn zoektocht leidt hem naar het geïsoleerde stadje Lupine Ridge, waar twee groepen weerwolven op voet van oorlog staan met elkaar.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Wolves aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Alexander
'Wolves' is de eerste langspeelfilm van de Amerikaan David Hajtar, die in de eerste plaats acteur is. Deze tamelijk sfeervolle Frans-Canadese horrorfilm is duidelijk bedoeld voor een ouder tienerpubliek, heeft goed uitziende hoofdrolspelers en bevat de nodige romantiek. Alles wordt overtuigend en vrij realistisch in beeld gebracht. Het acteerwerk is voldoende sterk. Het verhaal is misschien niet opvallend origineel, maar toch blijft de film boeien. Dit is geen meesterwerk, maar toch is het geen onaardige weerwolfprent.
loading