Prins Ribbit: Het Dappere Kikkertje (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Ribbit is een kikker die in tegenstelling tot andere kikkers niet graag...
Prins Ribbit: Het Dappere Kikkertje

Prins Ribbit: Het Dappere Kikkertje

Animatie Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2014 Duur: 1 u 25 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Ribbit is een kikker die in tegenstelling tot andere kikkers niet graag op en neer springt en hij houdt al helemaal niet van water. Hij voelt zich daarom een beetje buitengesloten en zit vol met vragen over zijn leven. Daarom gaat hij samen met zijn beste vriend, een vliegende eekhoorn, op zoek naar zijn plaats in de wereld. Wanneer Ribbit per ongeluk wordt gehypnotiseerd, waardoor hij denkt dat hij een prins is gevangen in een kikkerlichaam, gaat hij op een spannend avontuur om een menselijke prinses te kussen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Prins Ribbit: Het Dappere Kikkertje aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Dit is een hartstikke goede film! Ik zou het zeer mensen aanraden , in elke film zit zit een mooi verhaal! Deze film is wel een aparte film maar is en blijft leuk. Elke film hier is heel erg goed!
loading