Fifty Shades of Grey (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Anastasia is net afgestudeerd aan de universiteit, samen met haar beste vriendin Kate. Terwijl Kate aan de...
Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey

Drama Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 2 u

Anastasia is net afgestudeerd aan de universiteit, samen met haar beste vriendin Kate. Terwijl Kate aan de slag gaat bij een lokale krant, komt Anastasia moeilijk aan de bak met haar universitaire graad en besluit ze een baan aan te nemen in een bouwmarkt. Op een dag vraagt een zieke Kate haar om een interview over te nemen met ene Christian Grey. Een succesvolle entrepreneur en miljardair. Het blijkt het begin te zijn van een bijzondere relatie.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Fifty Shades of Grey aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Vicky
Deze film krijgt van mij een mooie negen. De commentatoren gaan er een beetje aan voorbij dat men de film als film op zich dient te beschouwen zonder vergelijking met het boek. Zelf het boek niet gelezen en vond dit een zeer aangename film met een krachtig staaltje acteerwerk,zowel Dakota als andere acteurs en actrices zetten hier een knap staaltje vakwerk neer , een moeilijk te vertolken rol in alle sereniteit.Een introductie met een wereld die ( mij persoonlijk en menigten) nog onbekend is en wellicht blijft.Mooi meeslepend verhaal waar je in opgaat !

Reviews

Mariska
Wat een drama. Heb getracht de film af te kijken maar dat is helaas niet gelukt. Zelfs als kijker wordt je sjago van het gezeur van de hoofdrol speelster. Kan werkelijk niet geloven waar alle ophef over gaat. Wie deze film als erotisch ervaart is echt niets gewend. Een afrader eerste klas.
Peter
Een film over deel I van de boekenserie. Een beetje saai dus als je de andere delen ook gelezen hebt. Goed gespeeld door zowel door Dakota Johnson als door Jamie Dornan. De muziek die gebruikt wordt, is passend. Eerst lezen van het boek, is wel een pré voor het begrijpen van delen van de film. Het switchen van huis naar kamer en weer terug zorgt voor soms even zoeken naar 'waar zijn we nu?'
Anoniem
als je het boek hebt gelezen. Is de film een samenvatting. alles in vogelvlucht.
loading