The Barber (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Eugene is een bejaarde kapper. Twintig jaar geleden werd hij gearresteerd voor moord op maar liefst 17 slachtoffers....
The Barber

The Barber

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 26 min

Eugene is een bejaarde kapper. Twintig jaar geleden werd hij gearresteerd voor moord op maar liefst 17 slachtoffers. Maar hij werd vrijgesproken, kreeg een nieuwe identiteit en de kans om zijn leven opnieuw op te bouwen. John is een jonge, labiele man die overtuigd is dat Eugene de moorden wel degelijk gepleegd heeft. Hij zoekt hem op en probeert de vriendelijke oude man te laten bekennen dat hij een seriemoordenaar is. Niet om hem te straffen, maar omdat hij wil weten hoe hij ongestraft is weggekomen met zoveel moorden op z'n geweten. Audrey is een rechercheur die een aantal recente moorden onderzoekt. Ze komt John op het spoor wanneer hij steeds meer druk uitoefent op Eugene. Eugene zelf probeert John juist te weerhouden van meer gewelddadige uitspattingen. Maar niets is wat het lijkt. Alle betrokken partijen dragen donkere geheimen met zich mee. Bij iedere huiveringwekkende gebeurtenis krijgt het mysterie een andere wending tot de onvermijdelijke, wrede climax.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Barber aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading