The Dead Lands (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nadat zijn stam is afgeslacht als gevolg van verraad wil Hongi, de tienerzoon van het stamhoofd, de dood van zijn...
The Dead Lands

The Dead Lands

Actie Avontuur
Taal: Maori Jaar: 2014 Duur: 1 u 43 min

Nadat zijn stam is afgeslacht als gevolg van verraad wil Hongi, de tienerzoon van het stamhoofd, de dood van zijn vader wreken, zodat hij vrede kan brengen voor de zielen van zijn verloren dierbaren. Doordat hij sterk in de minderheid is tegenover de moorddadige plunderaars heeft Hongi slechts één kans: hij moet de verboden 'Dead Lands' betreden en de hulp inroepen van de mysterieuze 'Warrior', een legendarische vechter.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Dead Lands aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Alexander
'The Dead Lands' is een coproductie van Nieuw-Zeeland en Groot-Brittannië, geregisseerd door Toa Fraser. Het is een verhaal over wraak dat zich afspeelt bij de oude Maori's. Alles wordt sfeervol in beeld gebracht. Dat de taal van de Maori's wordt gesproken, bevordert de sfeerschepping. Het acteerwerk overtuigt. De vaak zeer gewelddadige actiescènes zien er voldoende realistisch uit. Het verhaal is eerder simpel, maar het is spannend en het blijft boeien. Deze prent deed mij denken aan de film 'Rapa Nui' (1994)en ook wel een beetje aan 'Apocalypto' (2006).
loading