Emil en Ida van de Hazelhoeve (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Emil is een pienter jongetje en een onverbeterlijke deugniet. Hoewel?...
Emil en Ida van de Hazelhoeve

Emil en Ida van de Hazelhoeve

Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2014 Duur: 1 u

NEDERLANDS GESPROKEN. Emil is een pienter jongetje en een onverbeterlijke deugniet. Hoewel? eigenlijk probeert Emil behulpzaam te zijn, maar dat loopt bijna altijd fout. Papa wordt dan erg boos en stuurt Emil voor straf naar het houtschuurtje. Dat vindt Emil niet erg, hij vermaakt zich met poppetjes snijden uit hout. Er staan al meer dan 300 poppetjes in de schuur, zo vaak heeft Emil al voor straf in het schuurtje gezeten. Ida zou graag eens voor straf in de schuur willen zitten en houten poppetjes maken, maar hoe zij ook haar best doet, het lukt haar niet om ondeugend te zijn.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Emil en Ida van de Hazelhoeve aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Het verhaal van Emil & Ida is van de hand van Astrid lindgren ( Pipi Langkous) en dat zie je direct terug in de film. Ondeugend, vol avontuur en voor de kleintjes de film die ze keer op keer zullen willen bekijken. Een echte aanrader!
loading