Dear White People (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 'Dear white people, het aantal zwarte vrienden dat je nodig hebt om geen racist te zijn is opgetrokken naar...
Dear White People

Dear White People

Komedie Drama
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 44 min

'Dear white people, het aantal zwarte vrienden dat je nodig hebt om geen racist te zijn is opgetrokken naar twee. Je wietleverancier Tyrone telt niet mee.', zo opent de rebelse Sam haar provocerende programma op de campusradio. Wanneer de blanke studentenvereniging het jaarlijkse Halloweenfeestje omdoopt tot een 'vind je innerlijke neger' fuif, lopen de spanningen hoop op. Er zullen kanten gekozen moeten worden... Dit filmdebuut van regisseur Justin Simien laat op humoristische wijze het actuele Amerikaanse studentenleven zien. De scherpe satire wordt veelal vergeleken met de filmklassieker 'Do The Right Thing' van Spike Lee.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Dear White People aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading