Asterix: De Romeinse Lusthof (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Asterix en Obelix weten de plannen van Julius Caesar altijd te dwarsbomen en...
Asterix: De Romeinse Lusthof

Asterix: De Romeinse Lusthof

Animatie Familie Komedie
Taal: Nederlands Jaar: 2014 Duur: 1 u 22 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Asterix en Obelix weten de plannen van Julius Caesar altijd te dwarsbomen en hij is het meer dan zat. Caesar heeft een plan bedacht om voor eens en voor altijd van de Galliërs af te zijn. Hij beveelt zijn mannen om een nieuw Rome te bouwen om het dorp van Asterix en Obelix heen. Uiteraard proberen Asterix en Obelix hier een stokje voor te steken. De gebouwen van 'De Romeinse Lusthof' schieten echter als paddenstoelen uit de grond. Is Caesar onze helden dan toch te slim af?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Asterix: De Romeinse Lusthof aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Sven
Geweldig vanngenoten. Zelfs de kids vonden hem leuk.

Reviews

Geert
Goede Asterix en Obelix film in de gekende stijl van de strips. Leuk getekend, sappige dialogen en rondvliegende Romeinen. Caesar wil een 2e Rome bouwen in Gallië, een nieuwe Lusthof, het sjieke buitenverblijf van de rijkere romein. De galliers willen hier echter een stokje voorsteken, maar hun plan draait verkeerd uit en het dreigt goed mis te lopen. Leuke gevechtscenes, het voortdurende gekibbel onder de galliers en de blijvende domheid van rome, maakt het alweer tot een leuk avontuur voor groot en klein.
loading