Plastic (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Maak kennis met Sam. 24, gaf zijn studies op, wordt slapend rijker. Als je hem vraagt wat-ie doet, dan werkt hij...
Plastic

Plastic

Actie Thriller
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 37 min

Maak kennis met Sam. 24, gaf zijn studies op, wordt slapend rijker. Als je hem vraagt wat-ie doet, dan werkt hij "voor eigen rekening". Al dekt fraude met kredietkaarten de lading iets preciezer. Plastic dreams. Samen met zijn vrienden Fordy, Yatesey en Gurmet waant Sam zich een moderne Robin Hood. Hij steelt van de rijken - de kredietkaartmaatschappijen - en verdeelt de buit onder de... Nu ja, niet iedereen is perfect. Wanneer ze de oogverblindende Frankie, een datamanager van Credex, voor hun zaak winnen, lacht de toekomst hen meer dan ooit toe. Maar vroeg of laat rip je de verkeerde. Zoals Marcel, bijvoorbeeld, een internationale crimineel die hen exact twee weken geeft om twee miljoen te scoren. Of anders... Plastic is een hilarische, swingende misdaadkomedie met een jonge topcast.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Plastic aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading