State Conspiracy (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De Terroristische organisatie CAMU (Commitee for Antiglobalisation Military Unit) bedreigt het Franse...
State Conspiracy

State Conspiracy

Thriller
Taal: Frans Jaar: 2012 Duur: 1 u 36 min

De Terroristische organisatie CAMU (Commitee for Antiglobalisation Military Unit) bedreigt het Franse grondgebied. Dit gebeurt wanneer de kandidaten voor de aankomende residentsverkiezingen worden gekozen. Aks de Franse overheid niet het gevraagde losgeld betaald zal de CAMU door middel van geprogrammeerde bommen het spoorwegnet van Frankrijk laten ontploffen. Het ministerie van binnenlandse zaken heeft geen andere keuze dan Frank Barrot, een politiecommissaris bekend om zijn controversiële methodes, in te schakelen.Tijdens het neutraliseren van de gewapende CAMU ontdekt Frank Barrot het ondenkbare: een samenzwering op het hoogste niveau.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om State Conspiracy aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading