Cas and Dylan (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Dr. Cas Pepper, 61 jaar oud, is een soort kluizenaar. Hij is ziek en heeft niet lang meer te leven. Op een dag geeft...
Cas and Dylan

Cas and Dylan

Komedie Drama
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 26 min

Dr. Cas Pepper, 61 jaar oud, is een soort kluizenaar. Hij is ziek en heeft niet lang meer te leven. Op een dag geeft hij met tegenzin de 22-jarige Dylan Morgan een lift naar huis, misschien wel omdat zij ook een buitenbeentje is. En dan gebeurt er op dat korte ritje iets totaal onverwachts: Cas rijdt Dylans woedende vriendje aan. Hij slaat met zijn jonge passagier op de vlucht en voordat hij het weet, rijden ze samen het hele land door. Dylan blijkt schrijfster te willen worden en is vastbesloten Cas te helpen een bizarre kwaal te overwinnen: writer's block bij het schrijven van een zelfmoordbriefje. En zo is Cas' geplande solo trip ineens geen solo trip meer. Samen met Dylan beleeft hij een machtig avontuur vol kleine én grote levenslessen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Cas and Dylan aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Kirsten
Een mooie film van twee totaal verschillende karakters en leeftijden. Toch vullen ze elkaar aan en worden vrienden, een heerlijk vermakende films met een hartverwarmend eind.
loading