Dear Dumb Diary (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Jamie Kelly is een vrolijk meisje van elf. Ze is een artistiek type dat droomt van een leven...
Dear Dumb Diary

Dear Dumb Diary

Familie Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2013 Duur: 1 u 24 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Jamie Kelly is een vrolijk meisje van elf. Ze is een artistiek type dat droomt van een leven vol glamour. Maar in werkelijkheid wordt ze vaak dwarsgezeten door haar populaire klasgenootje Angeline. Gelukkig kan ze altijd rekenen op haar tante Carol en haar hartsvriendin Isabella. En dan is er nog Jamie's droomprins Hudson, die helaas niet ziet staan. Haar gevoelens over Hudson en andere diepe geheimen vertrouwt Jamie toe aan haar dierbare Domme Dagboek. Dan verdwijnt haar geliefde dagboek plotseling spoorloos. En tot overmaat van ramp loopt een van Isabella's slimme plannetjes totaal uit de hand.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Dear Dumb Diary aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading