The Boy with the Golden Pants (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Mats baalt. Zijn moeder heeft besloten dat hij voorlopig bij zijn vader moet wonen. En die heeft...
The Boy with the Golden Pants

The Boy with the Golden Pants

Familie
Taal: Zweeds Jaar: 2014 Duur: 1 u 35 min

Mats baalt. Zijn moeder heeft besloten dat hij voorlopig bij zijn vader moet wonen. En die heeft altijd te weinig geld. Dan worden ook nog zijn kleren gestolen als hij aan het zwemmen is. Maar dan gebeurt er iets ongelooflijks. Uit de zakken van een broek die hij op straat vindt kan hij zoveel papier geld tevoorschijn toveren als hij wil. Zonder dat hij het merkt heeft dat wel gevolgen, er zitten allerlei gevaarlijke mensen achter hem aan.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Boy with the Golden Pants aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Alexander
'Pojken med guldbyxorna' is een leuke en vrij spannende Zweedse jeugdfilm geregisseerd door Ella Lemhagen. Het verhaal is gebaseerd op een fantasierijk boek van de Zweedse schrijver Max Lundgren. In 1975 werd dit schrijfsel in Zweden al eens verfilmd, wat resulteerde in een onderhoudende 6-delige reeks voor televisie. Deze nieuwe verfilming oogt moderner. Het verhaal speelt zich nu in onze tijd af en verliest daardoor een deel van zijn sfeer en zijn charme. Er wordt tamelijk overtuigend geacteerd. De actiescènes zien er voldoende realistisch uit. Dit is een aanrader voor het hele gezin.
loading