Vigilance (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na een gewelddadige overval besluit de Brits/Amerikaanse filmstudent Gabe te stoppen met zijn opleiding. Kort daarna...
Vigilance

Vigilance

Actie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 26 min

Na een gewelddadige overval besluit de Brits/Amerikaanse filmstudent Gabe te stoppen met zijn opleiding. Kort daarna ontvangt hij een link naar een video op het internet waarop een gemaskerde man te zien is in Amsterdam die een autodief in elkaar slaat. Geïnspireerd door deze uiting van gerechtigheid probeert hij een filmploeg te overtuigen met hem mee te gaan naar Amsterdam om de gemaskerde held op beeld te krijgen. Eenmaal aangekomen in de Nederlandse hoofdstad blijkt de misdaadbestrijder onvindbaar. Tijdens de laatste avond van hun verblijf in Amsterdam probeert de ploeg nog één maal de mysterieuze man te vinden door de vigilant uit zijn tent te lokken.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Vigilance aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading