Draft Day (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het is de dag van de NFL Draft en Sonny Weaver Jr. (Kevin Costner), manager van de Cleveland Browns, probeert een...
Draft Day

Draft Day

Drama Sport
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 46 min

Het is de dag van de NFL Draft en Sonny Weaver Jr. (Kevin Costner), manager van de Cleveland Browns, probeert een veelbelovende speler te vergaren die zijn huidige team mogelijk van de ondergang kan redden. Tijdens deze dag, waarbij teams de mogelijkheid krijgen om nieuw talent te contracteren rechtstreeks uit de universiteit, komt Sonny erachter dat hij niet de enige is die dit aankomende talent - de keuze die bovenaan zijn Draft lijst staat - op 't oog heeft. Naarmate de dag vordert moet Sonny de moeilijke keuze maken welke spelers hij uit zijn huidige team wel hiervoor kwijt wil, en of deze gewilde speler zijn uiteindelijke prijs wel waard is.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Draft Day aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading